volt_tm Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 :wink: Dla zasady założyłem skrzynkę pocztowa na www.yahoo.com adres jaki dostałem z końcówką @yahoo.ie postanowiłem skonfigurować w moim programie pocztowym The Bat v2.10.01 PE i tu napotkałem problem z komunikacją na poziomie SMTP i POP3. Nie mogę po prostu dobrać się do nazw serwerów pocztowych na yahoo przynajmniej nie jest to takie instynktowne jak na polskich portalach obsługujących pocztę które podają te parametry podczas rejestracji. Jeśli jednak ktoś juz spotkał się z czymś takim i wie jakich nazw trzeba użyć proszę o podpowiedz lub ewentualne wskazówki jak to sprawdzić. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 w darmowej skrzynce nie ma obsługi pop3 i smpt możesz jedynie odbierać\wysyłać listy przez www, polecam skrzynke google mail (gmail) zaproszenie dostaniesz łatwo (wpisz w google "zaproszenia gmail") pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...