EDIpro Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam ... mam problem z windowsem 2000 postawionym na ntfsie na dysku mam też linuxa .. ale problem tkwi w windzie jak zawsze .. na koncie admina w programie AUTOCAD wersja 4,5 (bardzo stara) nie mam problemów wszystko chodzi ciaci ... natomiast konto usera - ten sam program i wchodzićwchodzi i działa w miarę poprawnie ale nie widać opisu ikonek (pusty kwadracik się pojawia) i ogólnie warstw nie idzie ustawić bo odrazu giną ... bawiłem się uprawnieniami folderu z tym programem i nawet przy pełnym dostępie na userze nie działa poprawnie ... tylko gdy włączę go logująć się jako admin ... ale przy ustawieniu logowania jako ktoś inny do tego programu wychodzi kolejny problem bo każdorazowo by trza było wpisywać hasło admina - a to mi się nie kalkuluje ... macie jakiś pomysł na taki feler ? Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez EDIpro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 wez sobie zalatw nowsza wersje autocada.. albo poszukaj patcha do wersji juz istniejacej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDIpro Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 ...tylko cały knif polega na tym że na koncie admina działa wszystko dobrze a na koncie usera (po momo pełnych praw do katalogu) nie ... więc wersja softu nie ma nic do rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDIpro Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 MAM EUREKA :) hmm zainstalowałem to dziadostwo do katalogu innego niż program files i nadałem prawa do filderów i działa więc albo nie trawi programik nazw katalogów ze spacjami i wówczas cały katalog - program files musiał by mieć pełny dostęp albo musi ten soft być zainstalowany w domyślnym katalogu z nadanymi prawami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...