*Nasty* Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Witam. Probuje koledze zainstalowac sterowniki.Posiada on karte ATI Radeon 9600 128 SE. Mial wgrane sterowniki ale chcial zmienic je na omege. Odinstalowalem sterowniki i chcialem wgrac omegi.Niestety podczas instalacji pojawil sie napis "... Sprobuj uzyc standardowego sterownika VGA dla karty graficznej przed uruchomieniem programu instalacyjnego". Wyczyscilem rejestr i chcialem wgrac mu poprzednie sterowniki,niestety pokazuje sie ten sam komunikat. W sprzecie ma napisane "Kontroler video" oraz "kontroler zgodny z vga". Gdy wlaczam wyszukiwanie nowego sprzetu,nie wykrywa mi ati radeon 9600 series tak jak zawsze jemu wykrywalo,ale "kontroler sprzetu zgodny z vga"(przy obu wpisach jest wykrzyknik). Nie wiem co z tym fantem zrobic.Chyba nie bede mu formatowal kompa i na nowo nanosil windowsa z powodu tych sterownikow? Da sie to jakos obejsc? Z gory dziekuje za szybka odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Sproboj wyczyscic jeszcze raz system ze starych sterowników np. DRIVE CLEANEREM. Odinstaluj karte calkowiecie z systemy i uruchom ponownie kompa. Powinno zadziałac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 ja zawsze instluje OMEGI na zwykle catalisty i jest dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...