Lizardus Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) Za granica widzialem niebiansko tani cooler Hyper 6 (6 heatpipe + caly radiator 100% miedzi) firmy cooler master .Wazy on z fanem ok 1kg:P. Oczywiscie sa zapinki i itp. Bede niedlugo kupowal plyte 939 nforce4 ultra oarz (mam nadzieje) venice 3000+ z nadzieja za mocne OC. Czytalem wiele recenzji tego coolera. Na jednej wyczytalem ze w ogole nie dziala:D (ciagly zwis i b.wysokie tepm.) Ale inne recenzje pokazywal ze jest lepszy od np kazdego Zalmana nawet 7700 cu. Mysle takze nad kupnem arctic freezera 64 ktorego mozna dostac w polsce za ok 80-90 zl. Jest to bardzo dobra cena i znakomita wudajnosc i do tego kupuejsz w poslce a nie w usa... I jakie sa wasze odczucia na temat tego Hyper'a 6- ktos sie mzoe wypoiwedziec , jakeis wlasciciel? Dodam ze w poslce ten cooler kosztuje 190-250 zl (w usa 2x-2,5x taniej)- wiem ze pomyslicie ze to glupie scigac 1kg cooler zza oceanu ale rodzinka bedzie go wysylac razem z calym sprzetem ktore mam zamiar tam kupic za pare tygodni/miechow ps.O wlasnie wyszykalem na forum linka z testami coolerow pod amd64 z hyper 6 ktory okazal sie najlepszy tylko szkoda ze nie ma do porownanai freezera 64.. Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 juz jest X tematów o freezerach każdego typu :] popatrz kilka tematow nizej, kilka tematoww wyzej :P nawet nie trzeba szukac .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Extra..tyko ze mi chodzilo glownei o Hyper 6. Czytalem wiele postow o Frezeerze 64 ale jak chem sie czegos dowiedziec od wlascicieli Hyper 6. Ale kij z tym -po dlugich poszukiwaniach znalazlem strone zagrancizna z porrownaniem coolerow ktore mnei interesuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 w sumie to wiele dobrego słyszałem o tym coolerze ale co do opłacalności to hyper nie ma nawet szans z freezerem. sam mam freezerka i same superlatywy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 w usa w 2 sklepach znalzlem go za 25$!! + 5 ship !!!!!!! tak tak tez mi szczeka opadla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...