Skocz do zawartości
Lizardus

Hyper 6 Na939 - Warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Za granica widzialem niebiansko tani cooler Hyper 6 (6 heatpipe + caly radiator 100% miedzi) firmy cooler master .Wazy on z fanem ok 1kg:P. Oczywiscie sa zapinki i itp. Bede niedlugo kupowal plyte 939 nforce4 ultra oarz (mam nadzieje) venice 3000+ z nadzieja za mocne OC.

Czytalem wiele recenzji tego coolera. Na jednej wyczytalem ze w ogole nie dziala:D (ciagly zwis i b.wysokie tepm.) Ale inne recenzje pokazywal ze jest lepszy od np kazdego Zalmana nawet 7700 cu.

Mysle takze nad kupnem arctic freezera 64 ktorego mozna dostac w polsce za ok 80-90 zl. Jest to bardzo dobra cena i znakomita wudajnosc i do tego kupuejsz w poslce a nie w usa...

I jakie sa wasze odczucia na temat tego Hyper'a 6- ktos sie mzoe wypoiwedziec , jakeis wlasciciel?

Dodam ze w poslce ten cooler kosztuje 190-250 zl (w usa 2x-2,5x taniej)- wiem ze pomyslicie ze to glupie scigac 1kg cooler zza oceanu ale rodzinka bedzie go wysylac razem z calym sprzetem ktore mam zamiar tam kupic za pare tygodni/miechow

ps.O wlasnie wyszykalem na forum linka z testami coolerow pod amd64 z hyper 6 ktory okazal sie najlepszy tylko szkoda ze nie ma do porownanai freezera 64..

Edytowane przez Lizardus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Extra..tyko ze mi chodzilo glownei o Hyper 6. Czytalem wiele postow o Frezeerze 64 ale jak chem sie czegos dowiedziec od wlascicieli Hyper 6. Ale kij z tym -po dlugich poszukiwaniach znalazlem strone zagrancizna z porrownaniem coolerow ktore mnei interesuja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi