znaj Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Mam płytę MSI ze zintegrowanym dźwiękiem na nForsie (soundstorm). Do tej płyty mam podłączone głośniki 5.1 analogowo (wszystkie trzy wyjścia z tyłu kompa). Chcę sobie kupić słuchawki z mikrofonem do Skype. Powiedzcie proszę, jak mam je podłączyć do komputera skoro wyjście audio i wejście mikrofonowe jest zajęte przez ten zestaw 5.1? Czy mogę to jakoś innaczej podłączyć, czy za każdym razem muszę odłączać kolumny, podłączać słuchawki i przekonfigurowywać Soundstorma? Dla wtajemniczonych dodam, że dysponuję S-Bracketem (wyjścia cyfrowe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 puść sygnał cyfrowo na dekoder,tam odkodowanie do 5.1 a analogi w karcie powinny być wolne(czy jakos podobnie......)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znaj Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Nie rozumiem, jak mam puścić sygnał cyfrowo na dekoder, nie wiem jak to zrobić. Objaśnij to trochę dokładniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Skoro dysponujesz S-Bracketem to jaki masz problem?? Podłączasz go pod mobo i konfigurujesz w Sound Managerze że wyjśćia audio maja być na S-Brakecie. Masz tam obrazki jacków w kolorze, tak jak na mobo w rzeczywistości...Podłaczasz i jest wsio. Ja mam z kolei inny problem.jak podłączyć S-Bracketa MSI do Epoxa 8RDA3I :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...