Hadrysek Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Tak z ciekawości zapytam bo dzisiaj rano przypadkiem zrobiłem zwarcie w Asusie A7N8X D2 i jedna ścieżka się spaliła. Nic innego nie zauważyłem, system działa bez zmian. Nie wiem od czego to jest, znajduje się obok slotu pci i cały ten szereg jest obrysowany prostokątem oznaczonym ARC1. Zwarcie było od spodu, nic nie widać. Ja sobie to chyba po prostu zlutuję (drucik do pinów, ścieżce dam spokój) ale ciekawi mnie jak się ma do tego gwarancja? Może to jakiś nieużywany obwód? Podejrzewam, że się wypną jeśli coś innego by padło? Chociaż skoro przez rok nie padło to pewnie będzie działać ;) W każdym razie chyba zrobiłem to podświadomie bo od razu zapaliła mi się zielona lampka na 3x volt mod :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) gwarancji juz nie masz po prostu zlutuj i po sprawie raczej sciezka mogla byc od jakiego dodtakowe zasilania albo jeszcze nie uzyta szyna danych Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zanierś tio i powiedz że coś sie s[ciach!]liło i ci sie cos tam na czymś sypie... coś wymyslisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zanierś tio i powiedz że coś sie s[ciach!]liło i ci sie cos tam na czymś sypie... coś wymyslisz :) 1388600[/snapback] zapomnij ewidentne uszkodzenie fizyczne spowodowane przez usera i juz to przerabialem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrysek Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 zapomnij ewidentne uszkodzenie fizyczne spowodowane przez usera i juz to przerabialem ;] no cóż jestem zmuszony zrobić voltmoda w takim razie :D zaczne od mostka coby pocisnąć więcej niż te marne 223 mhz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...