Destiny Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Mam pytanko. Wchodze na strone Abita bo chcialem looknac jakie stery proponuja do nF2 z mojej plyty a tam sa trzy NF7-S: -NF7-S -NF7-S2 -NF7-S2G Ja mam rev 2.0 i kiedys tam bylo zupelnie inaczej napisane. Ktora w koncu wg tej nomenklatury mobo jest moja?? NF7-S2?? :mur: HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 z twojego podpisu jasno wynika ,ze masz NF7-S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Bądz tak mily i oświec mnie wiece czy m roznia sie te S2 i S2G od mojej S?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) a czemu nie uzyjesz opcji "szukaj" ??? pelno jest tematow o tych plytach ;) pozdro Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez pitr71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...