Diego_ Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jak w temacie. Ściągnąłem sobie ten program (mam nadzieję, że wiecie co to za program) i bardzo dobrze mi służył, ale tylko przy małych plikach. Gdy konwertuję format .wmv na .avi (duży plik - zawsze próbowałem na tym samym filmie) w 35 minucie staje mi obraz, zatrzymuje się na jednej klatce, idzie sam dźwięk. Powtarzałem konwersję 3 razy i zawsze to samo - psuje się na tej samej sekundzie, więc raczej to nie jest przypadek. Chcę skonwertować plik 1,06 GB na 700 mb. Wiecie czemu mi nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego_ Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Pociąłem film na kawałki i nawet, gdy mam filmik 10-sekundowy, to mi się zacina wtym samym momencie. EO Video przedstawia taki komunikat: Warning. Unexpected video stream end in source file 1). File may be corrupted. Co z tym zrobić :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...