FumFel_20 Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 POnawiam pytanie bo nie dostałem żadnej odpowiedzi a tylko chwalenie sie innych urzykowników.Chodzi mi o znalezienie biosa do mojego MOBO tylko nie orginalnego.Słyszałęm że są takie biosy nie autentyczne z firmowym biosem i zwiększają możliwiści podkręcania.Wie ktoś może coś na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Nie to forum kolego, lecimy na soft :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Ale tu chodzi o podkręcanie :) >A tak na marginesie to czy wam też się tak ostromuli strona tweak.pl???Bo od paru dni to post byle jaki otwiera mi sie 5 minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek69 Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 pierwsze slysze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...