Włodarrr Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Jak mam wgrywać tapety, gry i dzwonki do mojej nokii 3300?? pomóżcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 mobimb, oxygen, pc suite... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Włodarr zaczynasz mi działać na nerwy ... Zakladsz juz cos 5 topic z rzedu, a jak byk masz na gorze przyklejony temat o fonach gsm :evil: Poza tym sam juz zalozylesz temat o Nokii 3300 wiec nie mogles sie tam spytac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodarrr Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Wiesz, żaden program nie chce obsłużyć kabla DKU-2. macie jakieś programy które go na pewno obsługują?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...