arczowsky Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 witam, może mam durny problem ale nie moge sobie poradzić.. dziś bawiłem się ikonami, chciałem zmienić je folderom no i zmieniłem w "narzedzia/opcje folderów" ale zauważyłem coś jeszcze - teraz foldery po dwukrotnym kliknięciu się nie otwierają a otwiera się okno wyszukiwania plików, bardzo mnie to denerwuje.. próbowałem to zmienić, utworzyłem nową akcję open prowadzącą do explorer.exe ale teraz foldery otwierają się w osobnych oknach - ustawienie opcji na przeglądanie folderów w tym samym oknie nie działa, co robić? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Sproboj zamiast akcji explorer dac EXPLORE oraz OPEN. Przynajmniej ja tak mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 to jest dość dziwne narzedzie- raz tak namieszałem że skończyło się reinstalacją.Ale proponuje przywrócenie ustawień domyślnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 uff.. przed chwilą d otego doszedłem - normalnie z open ani explorer się nie dało, bo to było poblokowane, jak juz cos stworzyles to nie dalo sie edytowac ani usunąć, ale wkońcu w rejestrze znalazłem wszystko i jest super.. dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...