fenriz Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Witam Nie mogę zmienić odświeżania obrazu na monitorze AOC 7Vlr. Zainstalowałem najnowsze stery ATI i nic to nie dało. Odświeżanie jest zablokowane na 60Hz. Próbowałem zmienić stery do monitora, ale kreator nie może odnaleźć sterownika lepszego niz ten co jest zainstalowany (monitor domyślny :mur: :mur: ). Problem wystąpił po włączeniu kompa. Nie bawiłem się zadnymi programami :razz: :razz: Pomocy, bo oczy nie wyrabiają przy tych 60 Hz skriny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Poszukaj na google RefreshFixa. A nawet nie musisz szukac bo zrobilem to za ciebie: http://www.radeon2.ru/refreshfix_eng.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zainstalowałem NGO Drivers i po sprawie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...