aquator Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Mam pytanko jeśli ktoś mógłby udzielić mi rady. Szukam wentylatora na swojego CPU i wybrałem sobie 2 różne jednak jeden jest 80 mm drugi 120 mm. Nigdzie nie mogę się doczytać czy przy wyborze rozmiaru ma znaczenie jeszcze coś oprócz tego żeby się po prostu zmieścił? Oczywiście rozumiem, że gdy wybiorę 120 to muszę zmienić radiator tylko i wszystko będzie OK? Czy ni będzie? Proszę o poradę kogoś doświadczonego w tym temacie. A tak wogóle to wybrałem AKASA AMBER lub SPIRE WHISPER ROCK czy ma ktoś może doświadczenia z takimi typami coolerów? Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 O spire jest dużo na forum, szukaj. A odnośnie średnicy wiatraczka, z zamontowaniem wiekszego jest minimalnie większy kłopot, ale można go puścić wolniej -> ciszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 akasa to wyntylator nie kuler :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...