=PIKI= Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 może być uzywana nie ważne na allegro wypatrzyłem pare hp r507 (już czytałem opinie!!)minolta kd3300 olympus d 550 i c370 a naj bardziej jestem opinja na temat kodaka dx4530 bo słyszałem żę robią słabej jakośći foty??? (a może wy mi cos polecicie??)znam ich parametry ogulne interesóje mnie jakość fot i awaryjność !!! zgury dziękuje za poradę!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Z nowych za mniej niz 700 zeta polecam nikona 3700 lub jesli chcesz cos z manualem mozna juz dorwac nowy a75 na allegro ponizej 700 zeta. Byla promocja w fotojokerze i canon a75 byl wlasnie za ~670 zeta. Za 770 lub nawet mniej mozna dorwac rowniez canona a510. Uzywana Minolte Z1 na allegro tez napewno sie trafi ponizej 700 zeta albo jakis olek z niezlym zoomem :) Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez rcube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Olka dobrego za ta cene z zoomem duzym sie nie znajdzie. Jak juz to Z1. A najlepiej brac Canona A75 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Olka dobrego za ta cene z zoomem duzym sie nie znajdzie. Jak juz to Z1. A najlepiej brac Canona A75 :) 1392958[/snapback] :? zdecydowanie Nikon ja mam (wz zasadzie to miałem) 3100 i aparat prosty, łatwy i przyjemny, a makro ma wręcz códne - sam zobacz: szczególnie dobry wybór jeśli chodzi o cena/jakość :-P ale rzeczywiście minolta Z1 wymiata :D nawet nie ma co porównywać z moim nikusiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Od ilu cm macro? nawet fajnie ten drugi wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Od ilu cm macro? nawet fajnie ten drugi wyglada :) 1405146[/snapback] od 4 cm to najsilniejsza strona tego aparatu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 O to tak jak moja Z1 :) Tutaj akurat nie pamietam z jakiej odleglosci to mniej wiecej robilem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Hmm - a kto to ocenia jakość makro po odległości łapania ostrości przez obiektyw ??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Hmm - a kto to ocenia jakość makro po odległości łapania ostrości przez obiektyw ??. 1405444[/snapback] Nie zalapales o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 To chętnie się dowiem czego to nie załapałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...