gorky1000 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 witam, poratujcie biosem Merlina do tej plytki szukam a google i nic - napisalem ten post takze w dziale biosu ale tam jest dretwo chyba nikt tam nie zaglada:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a po co ci taki biosik :) ... 1. Napisz do świdra, on się tym zajmuje "profesjonalnie" 2. Słyszałem dużo opini głoszących to, iż najlepsze są biosy oryginalne, epoxa (te najnowszem które można pobrać ze stroniki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a po co ci taki biosik :) ... 1. Napisz do świdra, on się tym zajmuje "profesjonalnie" 2. Słyszałem dużo opini głoszących to, iż najlepsze są biosy oryginalne, epoxa (te najnowszem które można pobrać ze stroniki) 1392981[/snapback] moze i tak ale ja na swojej plytce nie moge przekroczyc fsb 200 wyatraczy ze wezme 201 i juz reset a ten biosik ponoc pomaga na te dolegliwosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...