Mr. X Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Witam! Mam nastepujacy problem. Za każdym razem kiedy przeglądam katalogi, eksplorator stara się wczytać miniatury plików. Przechodząc do folderu z dużą ilością divxów wysypuje się i wyświetla jakieś błędy. Nie chodzi mi o zlikwidowanie przyczyn błędów ale raczej o ominięcie problemu. Chciałbym ustawić jako domyślny widok np. „ikony”, albo „kafelki”. Nie potrafię tego jednak zrobić permanentnie. Po przejściu do innego katalogu Eksplorator znowu wczytuje miniaturę. Czy ktoś wie jak zmienić ustawienia globalnie? Tak żeby zawsze wczytywały się ikony? Proszę o *.hlp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=tomi=- Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zmieniasz widok na taki jak chcesz miec po czym wybierasz z menu: narzedzia/opcje folderow/widok i klikasz na przycisk <Zastosuj do wszystkich folderow> Mam nadzieje ze o to chodzilo i ze moglem pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. X Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Właśnie o to chodziło. Dzięki wielkie za pomoc. Niby drobiazg z tym widokiem ale skutecznie psuł mi nerwy od miesięcy. Nareszcie problem z głowy :-) Thx a lot! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...