DaRkL4RgO Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 witam all mam kilka pytan na ktore mam nadzieje udzieleicie mi odpowiedzi... no to zaczynamy :] 1. Co musze ustawic w G604T zeby jeden komp mogl administrowac cala reszte komputerow "klijentow" ktora jest podlaczona do dlinka(trzeba zmieniac takze ustawienia tc/ip ??) 2. Jak przydzielac numery ip poszczegolnym klijentom nie korzystajac z serwera Dhcp... ??(wiem ze trzeba wylaczyc DHCP i wpisac numery ip do kart sieciowych, radiowych[wiem nawet jakie :P] ale nie wiem dlaczego G604T nie widzi jakie IP mam w danej chwili nie pomaga nawet restart routera czy kompa) 3. Jak filtrowac adresy MaC i IP ?? 4. Znacie moze jakiegos linka do przetłumaczonej Full instrukcji do G604T ??(nieliczac tej do DJ 604) 5. Co to jest UPnP i do czego słuzy ?? 6. Co to jest MultiCast i do czego sluzy ?? :) 7. Czym jest zakladka Static Routing ?? (czyzby przydzielenie stalych numerow ip dla konkretnego uzytkownika ??) 8. Czym jest DNS Sewer i do czego sie odnosi takie ip ktore wpisujuje w protokole tc/ip karty sieciowe/radiowej. To chyba tyle pytan na razie :) z gory dzieki za wszytkie odp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkL4RgO Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 bosze pomoze mi ktos ?? :) udzielcie mi odpowiedzi chociaz na jedno moje pytanie .. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ja tak samo czekam już długi czas na jakiekolwiek odpowiedzi.Ziemniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkL4RgO Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ehh skoro tak to widocznie pomylilem fora, skoro nikt nie potrafi udzielic mi kilku odpowiedzi... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...