=PIKI= Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 początkowo chciałem kupić ten model kodaka lub DX6340 firma z renoma i doświadczeniem a tu taka niska cena (a parametry wcale nie liche matryca 5 mln) nabrałem podejzeń :unsure: może ktos mi pomoże czy warto zaufać kodakowi??? z góry dziękuje!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Ja zobaczyłem na jednej stronce takie dane: Dane techniczne Całkowita liczba pikseli: 5.0 Efektywna liczba pikseli: 0.0 Formaty zapisu zdjęć: JPEG Zapis video: tak, mov Rozdzielczości zapisu: 2588x1954 oraz mniejsze Rozdzielczość maksymalna: 2588x1954 Typ matrycy: CCD Rozmiar matrycy: 1,8" Czułość ISO: automatyczna : 130 - 200 czułość jest niespecjalna, ale efektywne piksele to już bardzo dziwne :-P. A w rozmiar matrycy nie wierzę (a na dpreview.com nie znają - dziwne). Dla mnie to wygląda niespecjalnie, aczkolwiek opinie są względnie pozytywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...