Skocz do zawartości
tomk2001

Nie Moge Otwierac Wszystkich Stron!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem nie wszystkie strony chca mi sie ladowac, zwlaszcza chodzi o strony logowania np. poczta wp, allegro logowanie itp. Wyskakuje mi komunikat:

UNKNOWN 408 Request Timeout Server: aris Content-Type: text/html Date: Sat, 16 Apr 2005 18:15:30 GMT Last-Modified: Sat, 16 Apr 2005 18:15:30 GMT Accept-Ranges: bytes Connection: close

408 Request Timeout

No request appeared within a reasonable time period.

Co mam zrobic? Pomozcie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na serwerze masz zrobione proxy, czy może tylko udostępnie połączenie?

Jeśli masz proxy, to sprawdź jak będzie się zachowywało połączenie bez niego. A wogóle to co to za serwer, jaki system?

Chociaż ... mam SDI i Squida na serwerze (linuksopodobne NND), a strony chodzą -> te wymagające zachowania czasu odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na serwerze masz zrobione proxy, czy może tylko udostępnie połączenie?

Jeśli masz proxy, to sprawdź jak będzie się zachowywało połączenie bez niego. A  wogóle to co to za serwer, jaki system?

Chociaż ... mam SDI i Squida na serwerze (linuksopodobne NND), a strony chodzą -> te wymagające zachowania czasu odpowiedzi.

1393619[/snapback]

Serwer jest na Win98 wiec jest tylko udostepnienie internetowe nie ma wlaczonego proxy. Wczesniej chodzilo wszystko OK dopiero dzisiaj to sie stalo! Oba pozostale komputery na ktorych to sie pojawia to WinXP! :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serwer jest na Win98 wiec jest tylko udostepnienie internetowe nie ma wlaczonego proxy.

1393629[/snapback]

A na tym to ja się nie znam, w życiu nie robiłem takich eksperymentów. Odpal kompa z dyskietki Freesco i ma działać, po co komu winda na serwerze ....

http://www.freesco.pl/html/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi