Lajne Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Witam, Posiadam Sapphire 9800 128mb 256bit od około 5 miesięcy, dzisiaj podczas gry zaczeły pojawiać się jakieś paski, w windowsie to samo, na pulpicie zbytnio nic nie widać, ale np. ikonki gadu-gadu mają jakieś fiolotowe obramowania, przy kursorze czasami pojawia się czarna kreska, przy uruchamianiu komputera w biose jest "czerwono" .... Odłączyłem karta na kilkanaście min, zchłodziłą się i dalej to samo. Prosze o pomoc, czy jest szansa na efektywną naprawe ? (zostąło jakieś 15 miesięcy gwarancji) pozdrawiam i dziękuje :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 skoro masz gware to z czym problem? padła to oddaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajne Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 czytałem sporo i w większości przypadkach nie wymienią tego, bo np. padło jakieś słącze agp(czy coś) i to rzekomo z mojej winy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ...... n/c skoro padła to oddaj na gware. gwara od tego jest? niektórym to bozia chyba czegos poskąpiła.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Prosze o pomoc, czy jest szansa na efektywną naprawe ? (zostąło jakieś 15 miesięcy gwarancji) pozdrawiam i dziękuje :cry: 1393642[/snapback] Na wymiane raczej <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Jak nie moga ci udowodnic ze to z twojej winy karta padla musza ci wymienic. Jakbys mial z tym problemy opisz tu cala sytuacje i podaj DUZA CZCIONKA nazwe tego sklepu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajne Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 to co ja mam to są artefakty ? :o bo jakoś u mnie to troszke inaczej wygląda: Windows: -ikonka gadu-gadu z jakimś dziwnym obramowaniu -przy wpisywaniu coś do pola teksowego (np. w gadu, gadu, forum) pojawia się czarna kreska przy kursorze - na białym tle występują 3 duże kolumny (szerokie na jakieś 5cm) lekko pomarańczowe-prześwitują. Poza Windowsiem: - przy właczaniu komputera podczas pojawiania się informacji o komputerze występują różne czerwone ramki (zamiast białych, w przypadku mojego biosu) - logo Windowsa XP z kilkoma kwadracikami: czerwonymi i niebieskimi W Grze: W miejsach kolum, o których napisałem niżej rozjeżdza się obraz (piksele, paski migoczące) Dodam, że przy standardowych sterownikach zainstalowany przez WinXP wszystko jest normalnie, ale prawdopodobnie dlatego, że są to pewnie zajefiście stare stery, nie obsługujące różnego rodzaju efektów. sam nie wiem, czy to są te "artefakty" nie wiem też dlaczego mam 24m gwarancji, gdy inni koledzy mają 12.... kupiłem na giełdzie komp, niby normalny sklep tam sprzedaje... Moja gwarancja wygląda tak: żadnego regulaminu, a jedynie: Serwis: UL. Igańska 22 tel xxxx megakom@wp.pl Warszawa data xxx Nazwa produktu, nr ser, okres g (24mc) uwagi Podpis sprzedawcy + pieczątka: Megacom Ul. Grochowska 278 lok. 12 Warszawa NIP Region Troszke się rozpisałem :-P Co o tym sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a co mamy myslec? oddaj tą waloną grafe do serwisu i daj nam spokój? człowieku[mam nadzieje] gdzie ty kufa widzisz problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajne Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 np w tym, że ten serwis może nie istnieć ? jesteś zjefiście miły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 kto da kłódeczke? dzwoniłes? wysłałes majla? czy tylko biadolisz tu od rzeczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 np w tym, że ten serwis może nie istnieć ? jesteś zjefiście miły... 1395556[/snapback] To nie kumam, jak kupujesz grafę skoro nie wiesz czy istnieje serwis? :mur: A zadzwoniłeś chociarz albo podszedłeś? Głupota niby nie boli, ale w tym przypadku :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Chyba ze ja kupywal na gieldzie ,a pan sprzedawca zwinal szybko interes :D Jedyna sluszna decyzja to wymiana na nowa , bo ci przysluguje zgodnie z gwarancja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) OMFG chcialbym miec takie problemy :mellow: Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez HeatFighter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Niektorzy maja fajne problemy. Moj kompel kupil niedawno radka 9600pro za 150 jako padnietego. Wystarczylo usunac kurz :D dziala teraz bez artefaktow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 hehe farciaż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A może to mobo? Sprawdzałeś karte u kolegi??? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...