Pinki Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 nie no fajne przydalo by sie ale ta cena :( Czy ja wiem czy cena jest taka wysoka w porownaniu do konkurencji :roll: Nexus bije na glowe takie Hardcano :lol: Hardcano 2 kosztuje 30$ a Hardcano 5 35$ woec cena NEXUSA 30-40$ jest OK 8) Ten panel jest boski :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Gdyby ktos był zainteresowany to najtaniej ten panelik można dostac http://www.coolerguys.com/Merchant2/mercha...de=840556041474 29$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Den , ale kobitki tak nie zmodujesz jak kompa, a jezeli juz, to porownaj ceny "moddingu" kobity i kompa. Niestety komp ma zdecydowana przewage :lol: :P hmmm, no masz niepodwazalna racje :D wiec na swieta moja kobitka zamiast bielizny dostanie jakis drobiazg, a sobie zapodam taki panelik i kilka innych ciekawych bajerkow :D samobojca hyhyhyhy ;), ja nie ujawniam sum ladowanych w kompa ;) reed: swietny sprzet znalazles, nawet bym sobie kupil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...