Gość kettler Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Witam. Jak w temacie szukam jakis wydajnych sterów do tej grafy. Może zmiana bosu na jakis konkretny tez dalaby cos ? Jak mozna podniesc napiecie na tej karcie ? jakies drud-mody czy co ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Detonatory wybór jest ogromny. Jedna zasada nie zawsze co najnowsze to najlepsze Musisz potestować Podkręcić kartę też możesz, ale musisz się wysilić i poszukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kettler Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ściągnełem detonatory i rozpakowalem do folderu na pulpicie.. co dalej z tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Nalezy je zainstalowac :-P O ile mnie pamiec nie myli najlepsze pod GF2 byly z serii 29.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kettler Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Tez myslalem ze przydaloby sie zainstalowac, tylko szkoda ze nie ma zadnego pliku do tego :[ ściągne wiec inny detonator.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kettler Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 mam z seri 29.xx jak chce zainstalowac wyskakuje mi ostrzezenie: "Wizard error - could not find nView on your system. Please re-install" a inny też z serii 29 pokazuje: "Błąd kreatora - w systemie nie znaleziono nazedzia nView. Ponownie przeprowadź instalacje" Więc to samo :] Może zapoda mi ktoś linka do tych tetonatorów pod GF 2Ti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 jakies drud-mody czy co ? :] 1393758[/snapback] :) Poszukaj na forum kart graficznych gdzies sie wala topic 'ksiega v-modow' czy jakos tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kettler Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 zainstalowalem detonatory 29.42 i kiszka straszna. 3dm sie nie wlącza ani gierki a jak dam 3 króli to to pokazuje ze jest włączone a przy tym troszke muli. teraz jestem na sterach z płytki. Skąd i jakie stery ściągnąć do tej grafy ??? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...