Lisek17 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 SIEMKA!! Mam pewien problem. Niedawno zmieniłem chłodzenie w mojej grafie (GeForce FX 5200). Zamiast małego wentylatorka z radiatorkiem, wsadziłem radiator z procka i świecący wentylator(2500 RPM). Według mnie to powinno smigac równo nawet znacząco podkręciłem grafe. Zapomniełem dodac ze radiator przekleiłem POXILINOM do procka. Byłem zadowolony do pewnego czasu gdy po 2 dniach po raz pierwszy zacioł mi sie komputer podczas grania. Później było dobrze ale po 2 dniach zacioł mi się 3 razy w ciągu 1 godziny. Mozliwe ze grfa sie gzeje ale jak sprawdzałem radiator to jest tylko ciepły. A normalnie grałem sobie w Counter Strike, gra ta nie potrzebuje mocngo kompa, bo grafą nie grzeeszy. Prosze o pomoc!!! :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 pomacaj karte z drugiej strony czy przypadkiem nie parzy .... ale pomysł z poxilinom jakoś nie wydaje mi sie najlepszy :| odkręć karte najlepiej ... i sprawdź na default Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Dobre :lol: poxilinom :lol: , czego ludzie jeszcze nie wymyślą :blink: Masz przeczytaj do czego służy poxilina: WŁAŚCIWOŚCI Stosuje się ją na zimno, posiada konsystencję masy plastycznej a po związaniu uzyskuje twardość metalu. Po upływie 1 godziny można ją piłować, przewiercać oraz obrabiać zwykłymi narzędziami. Nie kurczy się i nie rozciąga, jest dobrym izolatorem elektrycznym, nie zawiera rozpuszczalników. Nie spływa z powierzchni pionowych, jest wytrzymała na działanie kwasów i rozpuszczalników. ZASTOSOWANIE Uszczelnia i naprawia rury, wszelkiego rodzaju urządzenia sanitarne, zbiorniki na paliwo, itp. Można ją stosować w modelarstwie artystycznym, do uzupełniania brakujących fragmentów różnych przedmiotów, itp. SPOSÓB UŻYCIA Należy zadbać, aby powierzchnie do sklejania były czyste, suche, niezatłuszczone i niezardzewiałe. Z każdego ze znajdujących się w tym samym opakowaniu składników A i B odkroić po jednym równym kawałku . Nie zużytą część składników można przechować – w dokładnie zamkniętej torebce - do późniejszych zastosowań. Ugniatać masę przez 2 minuty, aż do momentu otrzymania jednolitego koloru. Nanieść masę na powierzchnię przygotowaną do naprawy. Nie poddawać naprawianej części żadnym działaniom w ciągu 10 minut pozwalając tym samym na dobre związanie naniesionej masy. Bezpośrednio po zakończonej pracy umyć ręce ciepłą wodą i mydłem. INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE Jeśli zamierzamy naprawiać rury wodociągowe lub kanalizacyjne należy uprzednio zamknąć dopływ wody, a następnie osuszyć naprawianą część, używając do tego np. suszarki do włosów. Po dokonanej naprawie odczekać 1 godzinę i następnie otworzyć dopływ wody. Jeśli naprawiany był zbiornik, zlewozmywak lub inne urządzenie sanitarne w części wewnętrznej można rozpocząć ich użytkowanie praktycznie bezpośrednio, albowiem POXILINA ® wiąże nawet pod wodą. Aby zalepić otwór, należy go szczelnie wypełnić POXILINĄ. Jak można polepszyć przyczepność tzw. trudnych powierzchni? W przypadku powierzchni „trudnych” (np.: brąz, blacha galwanizowana, stal nierdzewna, ołów) można uzyskać bardzo dobrą przyczepność nanosząc przed zastosowaniem POXILINY cienką warstwę innego dwuskładnikowego kleju kontaktowego. OSTRZEŻENIA # Substancja drażniąca. Zawiera żywicę epoksydową, merkaptan polimeryczny, III – rzędową aminę. # Przechowywać poza zasięgiem dzieci. # Unikać zanieczyszczenia skóry i oczu. Działa drażniąco na oczy i skórę. # Może powodować uczulenie w przypadku dłuższego kontaktu ze skórą. Aby tego uniknąć należy używać rękawic. # Zanieczyszczoną skórę przemywać dużą ilością letniej wody. # W przypadku zanieczyszczenia oczu przemywać natychmiast dużą ilością letniej wody, zwrócić się o pomoc lekarską. ale żeby przylepiać radiator do procka to bym na to nie wpadł :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 pomoc może byc taka - najpierw się spytaj a później rób, bo teraz to nie wiem czym to usuniesz z procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Hehe zatkało mnie normalnie :blink: W instrukcji jest napisane, że można piłować jak zastygnie, to może szlifierką kątową zetrzesz to z gpu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 no to ziomuś przebiłes ziomka który przykleił radiator na poxipol;] grafa na smietnik imho:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 OMG czego to ludzie niewymyślą :lol: może trzeba było jeszcze przyspawac ? :D :D karta to nie rura :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek17 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A ja wam powiem ze nawet sie to dobrze sprawuje. Wystarczyło lekko odkręcic grafe. I do tego wyłączyłem wentylator bo był bradzo głośny i w nocy nie dało sie spac :). Przynajmniej jestem jedynym człowiekiem w polsce lub na świecie co wymyslił taki bajerancki sposób:D:D:D. A ja mam takie pytanie. Czy poxilina przewodzi w końcu ciepło?????? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 rozumiem ze nie masz wiertarki, wiertla 3mm, dwoch srubek z muterkami i dwoch podkladek :?: bo lepienie na poxiline to akt desperacji ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...