mono Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 To znów ja z moim kolejnym głupim problemem ;) Może ktoś wie o co tym razem chodzi. Kiedy wyłącze komputer guzikiem na obudowie ,lub poprzez "zamknij system" w windzie to kiedy chce go włączyć ponownie guzikiem - nie reaguje !? Lub włącza zasilanie ,ale słychać że dysk wogóle nie startuje to samo tyczy się monitora - nie włącza się. Pomaga dopiero odcięcie prądu od zasilacza poprzez wyciągnięcie kabla zasilającego lub wyłączenie szyny. Wie ktoś co to za problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Napisz jakiego masz kompa, jaki zasilacz, bo co my możemy, chyba tylko zgadywać, a my wróżki nie jesteśmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Uszkodzony zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mono Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 A tu was zaskocze bo ten sam problem miałem na starym zasilaczu i na nowym. Jeśli już to raczej coś nie tak z płytą główną - ale to na 100% odpada bo podłączałem inną płytę na tym nowym zasilaczu i ten sam problem. Był to jakiś Asrock. Mój komp zasilacz 350W mircoATX + obudowa microATX tracer płyta ECS L7VMM2 2.0 Athlon XP 1700 512 MR RAM Spectek Dysk WD Caviar 40GB Radeon 9550 128/128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Uszkodzony zasilacz. 1393942[/snapback] Ma racje, a ten zasilacz to razem z obudową był, tak?? Jeżeli tak to już wiesz czemu, dają taki szajs :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...