rtomkow Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam! W pracy na naszym wspólnym komputerze w WinXP Pro administrator założył trzy konta, 1- administrator zabezpieczone hasłem, 2- (nazwa) również z hasłem, 3- trzecie konto dla wszystkich na które wchodzimy bez hasła lecz jest to konto z ograniczeniami. Czasami aby zabić czas pograło by się na tym komputerze w jakieś gierki ale niestety większość programów oczywiście wymaga uprawnień administratora do instalacji. Czy jest na to jakiś sposób ? Wiem, że trybie awaryjnym można wejść na inne konto bez hasła ale nie w przypadku kiedy pozostałe konta są z ograniczeniami. Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez rtomkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Na ubcd (ubcd.sf.net) jest cos takiego jak "Offline NT Password & Registry Editor". Moze Ci sie przyda :wink: , jesli jest mozliwosc bootowania z cd. A jesli nie to zawsze sa uniwersalne hasla do biosu :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...