Michał1 Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Instalowalem Linuxa po raz pierwszyz zyciu, i oczywiscie nie mogło się obejsć bez problemow :). Niechcacy sformatowalem sobie partycje :), nie jest to jakas wielka strata,ale lepiej by bylo miec te dane. W windowsie nie moge uzyc tej partycji, gdyz musze ja najpierw sformatować (to normalne). Czy da sie jeszcze jakos uratowac te pliki ze sformatowanej partycji w linuxie? czy znacie jakies programy ktore by pomogły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 sprobuj EasyRecovery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 A ja polecam get data back. Pare razy juz nim odzyskiwalem i sprawdzil mi sie lepiej niz easy recovery. Sa 2 wersje get data back for ntfs i for fat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 a gdzie to mozna dostac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ok, dzieki, sprobuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 a gdzie to mozna dostac? Znajdziesz na tej stronie http://www.runtime.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Bardzo fajny program, ten get data back, ale w wersji niezarejestrowanej nie mozna przywracac danych. Na stronce jest wersja 2.06 a jej nie da sie za bardzo zarejestrowac "inaczej" :). Dobrze by bylo gdyby ktos podeslal link z wersja 2.0. Bylbym wdzieczny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Mam, tu jest wersja z ktora działa crack (i bedzie mozna przywrocic dane), ale tu chyba nie mozna crackow umieszczac :) wiec jak chce ktos crack do tej wersji to piszcie na maila :) http://tucows.icm.edu.pl/files2/gdb.zip - naprawde zarabisty program, przywrocil mi ponad 10 GB !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 A jesli usunales partycje to Active Partition Recovery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...