ZeroSix Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Nie moge usunac folderu ipb/lang z servera ftp co mam zrobic baiwlem sie w chmod i jest dobrze 777 co zrobic plz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A pisze jakis powod dlaczego nie mozesz usunac? Moze plik w uzyciu (nie mampewnsci) Daj uprawnienia dla siebie a reszcie usun, i zobacz, czy wtedy bedzie dalo sie usunac folder. Ps.jaki prog uzywasz do ftp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSix Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 smart ftp ja mam tylko dostep i plik jest niuzywany 550 xxxx.php: Permission denied tak jak bym nie mial dostepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A serwer na ktorym sa pliki posiada swoj modol FTP w wersji na stronce? Sprobuj usunac za pomoca tego na stronie (jesli jest). Mi to raz pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSix Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...