radeksz Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 JAk masz zołty 12v i czarny mase to czarnego podczepiasz pod czerwonego i masz 7v jesli zle pisze to mnie poprawcie bo po shato de jabol to dziwnie sie mysli :rolleyes: tylko nie pozamieniaj czrnego z czarnym bo tak spalilem wiatrak i nagrywarke :mur: i do teraz sie glowie jak to sie stalo <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 a moje pytanie polega na tym ze nie wiem gdzie te kabelki wsadzis cjakos wcisnac do tych kabelkow co wchodza do wtyczki czy rozwalic molexa i skrecis kable :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Ja zrobilem tak ze odciolem czarnego (mase) i naciolem izolacje na czerwonym (5v) i obwinolem masa czerwonego i zawinolem tasma izolacyjna pare minut pracy i gotowe :wink: . powinno byc tak tylko nie smiac sie z mojej inwencji tworczej :lol: Edytowane 1 Maja 2005 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) te kabelki to musisz w odbyt wsadzić i ja tam przykleic a najlepiej przylutować. no a jak Ci sie nie zmieszczą to bierzesz wieratare idziesz do ojca i prosisz go zeby Ci powiększył odbyt ale może sie zdarzyć taka zytuacja że nie będziesz miał takiego wiertła więc wtedy prosisz jeszcze raz ojca żeby Ci własnym wiertłem tzw. ptaszkiem mowiąc gwarą podwórkową zrobił większą dziure i wentylator na bank odpali! EDIT : Paint dobry program xD tyle że ja mam w tym spire molexa i wtyczke 3pin więc którąś musze popuć tylko którą ? Edytowane 1 Maja 2005 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 te kabelki to musisz w odbyt wsadzić i ja tam przykleic a najlepiej przylutować. no a jak Ci sie nie zmieszczą to bierzesz wieratare idziesz do ojca i prosisz go zeby Ci powiększył odbyt ale może sie zdarzyć taka zytuacja że nie będziesz miał takiego wiertła więc wtedy prosisz jeszcze raz ojca żeby Ci własnym wiertłem tzw. ptaszkiem mowiąc gwarą podwórkową zrobił większą dziure i wentylator na bank odpali! 1421688[/snapback] troche kultury jesli jest zielony to trzeba mu pomoc a nie mieszac z gów... no, a myslalem ze ludzie z wielkopolski sa w miare normalni a tu du.. niestety sie mylilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 troche kultury jesli jest zielony to trzeba mu pomoc a nie mieszac z gów... no, a myslalem ze ludzie z wielkopolski sa w miare normalni a tu du.. niestety sie mylilem. 1421707[/snapback] eee..weź wyluzuj...gościu sobie żartował czytaj wcześniejsz stronke to ja jestem zielony. btw. a Ty co warszaffiak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Z jarocina :], no czytalem ale on tez zielony jest a ty go zjechales bo niewiedzial gdzie kabelki podlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 te kabelki to musisz w odbyt wsadzić i ja tam przykleic a najlepiej przylutować. no a jak Ci sie nie zmieszczą to bierzesz wieratare idziesz do ojca i prosisz go zeby Ci powiększył odbyt ale może sie zdarzyć taka zytuacja że nie będziesz miał takiego wiertła więc wtedy prosisz jeszcze raz ojca żeby Ci własnym wiertłem tzw. ptaszkiem mowiąc gwarą podwórkową zrobił większą dziure i wentylator na bank odpali! EDIT : Paint dobry program xD tyle że ja mam w tym spire molexa i wtyczke 3pin więc którąś musze popuć tylko którą ? 1421688[/snapback] szczerze to nawet to zabawne jest ;] a poza tym ma tak zrbiony wentyl dany z obudowa :) ze w "odbyt" sa wsadzone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 jak jeszcze niewiecie (cienko wytlumaczylem) jak podlaczyc to zobaczcie tutajhttp://www.mod-planet.com/index.php?module...wpage&pageid=65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) wielkie thx a zwlaszcza za Demontaż wtyczek MOLEX zdemontuje podlacze do tego pinu kabelki, wloze spowrotem i bedzie git :) Edytowane 1 Maja 2005 przez kwiateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...