Skocz do zawartości
Lozin

Napięcie Wiatraka

Rekomendowane odpowiedzi

JAk masz zołty 12v i czarny mase to czarnego podczepiasz pod czerwonego i masz 7v jesli zle pisze to mnie poprawcie bo po shato de jabol to dziwnie sie mysli :rolleyes: tylko nie pozamieniaj czrnego z czarnym bo tak spalilem wiatrak i nagrywarke :mur: i do teraz sie glowie jak to sie stalo <_< .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zrobilem tak ze odciolem czarnego (mase) i naciolem izolacje na czerwonym (5v) i obwinolem masa czerwonego i zawinolem tasma izolacyjna pare minut pracy i gotowe :wink: . powinno byc tak Dołączona grafika

tylko nie smiac sie z mojej inwencji tworczej :lol:

Edytowane przez radeksz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te kabelki to musisz w odbyt wsadzić i ja tam przykleic a najlepiej przylutować. no a jak Ci sie nie zmieszczą to bierzesz wieratare idziesz do ojca i prosisz go zeby Ci powiększył odbyt ale może sie zdarzyć taka zytuacja że nie będziesz miał takiego wiertła więc wtedy prosisz jeszcze raz ojca żeby Ci własnym wiertłem tzw. ptaszkiem mowiąc gwarą podwórkową zrobił większą dziure i wentylator na bank odpali!

EDIT :

Paint dobry program xD

tyle że ja mam w tym spire molexa i wtyczke 3pin więc którąś musze popuć tylko którą ?

Edytowane przez paluszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te kabelki to musisz w odbyt wsadzić i ja tam przykleic a najlepiej przylutować. no a jak Ci sie nie zmieszczą to bierzesz wieratare idziesz do ojca i prosisz go zeby Ci powiększył odbyt ale może sie zdarzyć taka zytuacja że nie będziesz miał takiego wiertła więc wtedy prosisz jeszcze raz ojca żeby Ci własnym wiertłem tzw. ptaszkiem mowiąc gwarą podwórkową zrobił większą dziure i wentylator na bank odpali!

1421688[/snapback]

troche kultury jesli jest zielony to trzeba mu pomoc a nie mieszac z gów... no, a myslalem ze ludzie z wielkopolski sa w miare normalni a tu du.. niestety sie mylilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche kultury jesli jest zielony to trzeba mu pomoc a nie mieszac z gów... no, a myslalem ze ludzie z wielkopolski sa w miare normalni a tu du.. niestety sie mylilem.

1421707[/snapback]

eee..weź wyluzuj...gościu sobie żartował czytaj wcześniejsz stronke to ja jestem zielony.

btw. a Ty co warszaffiak ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT :

Paint dobry program xD

tyle że ja mam w tym spire molexa i wtyczke 3pin więc którąś musze popuć tylko którą ?

1421688[/snapback]

szczerze to nawet to zabawne jest ;] a poza tym ma tak zrbiony wentyl dany z obudowa :) ze w "odbyt" sa wsadzone :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi