Raptor Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Który cooler (socket A) byście polecili Volcano 9 czy Cooler Evercool CUD - 725?? Volcano 7+ odpada bo ma mocowanie tylko na 1 ząbek socketa - który mam urwany :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Chyba tego Evercool'a ponieważ ma radiator z czystej miedzi a Vulkan jest aluminiowo miedziany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Ja bym wziął V9 bo CUD725 do cichych nie należy. Miałem przyjemność mieć go w łapkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 a moze wez sobie V7+ i przełóż zapięcie od jakiegos coolerka moze jakis znajomy ma na 3 to sie zamienisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Który cooler (socket A) byście polecili Volcano 9 czy Cooler Evercool CUD - 725?? Volcano 7+ odpada bo ma mocowanie tylko na 1 ząbek socketa - który mam urwany :( Ja bym radzil Volcano 9 jednak od tego evercoola jest znacznie cichszy i od Volcano 7+ tez, a co do mocowania, kiedy urwales i w jaki sposob? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 A ja polecam Water Cooler :) A tak serio to ja tez bralbym chyba tego V9. Chociaz Evercool kusi czysta miedzia. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 ... a co do mocowania, kiedy urwales i w jaki sposob?Urwało się podczas pracy - cooler Vulcano6CU+ wylądował na grafie, jedyne co ucierpiało to procek który poszedł z dymem (XP1500+). Urwał się języczek z kawałkiem socketa - tak 1mm. Na szczęście wymienili mi procka na XP1600+ - PC Projekt rulez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ... a co do mocowania, kiedy urwales i w jaki sposob?Urwało się podczas pracy - cooler Vulcano6CU+ wylądował na grafie, jedyne co ucierpiało to procek który poszedł z dymem (XP1500+). Urwał się języczek z kawałkiem socketa - tak 1mm. Na szczęście wymienili mi procka na XP1600+ - PC Projekt rulez. A plyty nie chca wymienic? Moze sprobujesz wymienic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Który cooler (socket A) byście polecili Volcano 9 czy Cooler Evercool CUD - 725?? Volcano 7+ odpada bo ma mocowanie tylko na 1 ząbek socketa - który mam urwany :( Na moim V7+ mam mocowanie na 3 ząbki :!: Z każdej strony :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 weź dragon orba3 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 weź dragon orba3 :wink: Ten Coller dzisiaj to juz przezytek. Volcano 7+ rulezz. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Nie chrzań mi tu o przerzytku mam jeszcze w kompie ojca AXp 1800 na Dragon Orbie 3 i mam na procu w widowsie 35 stopni. 4900rpm. i sprawuje sie świetnie i do tego efektownie wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Siemka Ja bym ci radzil jednak WC. Jak nie masz za duzo kasy to kup z www.cpc.pl Wiem ze ten zestaw jest krytykowany, ale ja jestem zadowolony - po kilku przerobkach (odciecie 4m rurki + akwarium 20l :twisted: ) i w windzie po godzinie chodzenia mam 40C, czyli o jakies 5C mniej niz na V7+ LOW a ta cisza............ Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Sorry, ale zapomnialem dodac ze w akwarium jest woda :D :D :D a oprocz tego to mam FSB 140, VCORE 1.78 i krzywego coppershita, a gdyby nie to to jakies 5 stopni mniej by bylo. Jeszcze raz pozdrowka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 a moze wez sobie V7+ i przełóż zapięcie od jakiegos coolerka moze jakis znajomy ma na 3 to sie zamienisz :arrow: rowniez polecam V7+. jedynym problemem jest zapinka, ale jesli dobrze poszukasz to moze znajdziesz, taka ktora Ci przypasuje. jesli jednak na V7+ mowisz stanowczo - nie to bierz V9. P.S. jesli chcialbys kupic 'okazyjnie' V7+ to zglos sie do mnie na maila lub na pirva. mam obecnie jedna sztuke do sprzedarzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Który cooler (socket A) byście polecili Volcano 9 czy Cooler Evercool CUD - 725?? Volcano 7+ odpada bo ma mocowanie tylko na 1 ząbek socketa - który mam urwany :( Na moim V7+ mam mocowanie na 3 ząbki :!: Z każdej strony :!: wklasnie tesh mi sie cos zdaje, ze na 3, przynajmniej ja innych nie widzialem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 wklasnie tesh mi sie cos zdaje, ze na 3, przynajmniej ja innych nie widzialem :? :arrow: z kolei ja widzialem tylko na jeden zabek (w moim V7+ taki mam), a na trzy - nigdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...