Skocz do zawartości
Raptor

Który cooler

Rekomendowane odpowiedzi

Który cooler (socket A) byście polecili Volcano 9 czy Cooler Evercool CUD - 725??

Volcano 7+ odpada bo ma mocowanie tylko na 1 ząbek socketa - który mam urwany  :(

Ja bym radzil Volcano 9 jednak od tego evercoola jest znacznie cichszy i od Volcano 7+ tez, a co do mocowania, kiedy urwales i w jaki sposob?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... a co do mocowania, kiedy urwales i w jaki sposob?

Urwało się podczas pracy - cooler Vulcano6CU+ wylądował na grafie, jedyne co ucierpiało to procek który poszedł z dymem (XP1500+). Urwał się języczek z kawałkiem socketa - tak 1mm.

Na szczęście wymienili mi procka na XP1600+ - PC Projekt rulez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... a co do mocowania, kiedy urwales i w jaki sposob?

Urwało się podczas pracy - cooler Vulcano6CU+ wylądował na grafie, jedyne co ucierpiało to procek który poszedł z dymem (XP1500+). Urwał się języczek z kawałkiem socketa - tak 1mm.

Na szczęście wymienili mi procka na XP1600+ - PC Projekt rulez.

A plyty nie chca wymienic?

Moze sprobujesz wymienic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka

Ja bym ci radzil jednak WC.

Jak nie masz za duzo kasy to kup z www.cpc.pl

Wiem ze ten zestaw jest krytykowany, ale ja jestem zadowolony - po kilku przerobkach (odciecie 4m rurki + akwarium 20l :twisted: ) i w windzie po godzinie chodzenia mam 40C, czyli o jakies 5C mniej niz na V7+ LOW a ta cisza............

Pozdrowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze wez sobie V7+ i przełóż zapięcie od jakiegos coolerka moze jakis znajomy ma na 3 to sie zamienisz

:arrow: rowniez polecam V7+. jedynym problemem jest zapinka, ale jesli dobrze poszukasz to moze znajdziesz, taka ktora Ci przypasuje. jesli jednak na V7+ mowisz stanowczo - nie to bierz V9.

P.S. jesli chcialbys kupic 'okazyjnie' V7+ to zglos sie do mnie na maila lub na pirva. mam obecnie jedna sztuke do sprzedarzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Który cooler (socket A) byście polecili Volcano 9 czy Cooler Evercool CUD - 725??

Volcano 7+ odpada bo ma mocowanie tylko na 1 ząbek socketa - który mam urwany  :(

Na moim V7+ mam mocowanie na 3 ząbki :!: Z każdej strony :!:

wklasnie tesh mi sie cos zdaje, ze na 3, przynajmniej ja innych nie widzialem :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...