ciocia.misia Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 posiadam ten naped i mam problem mianowicie w tabelce kiedy mi komp sie wlącza to pisze mi ze ten napęd chodzi na ata 33 natoamist w windowsie ze na pio4, mam plyte ecs k7vza rev 3.0 , system to xp sp1, w biosie udma wlączone wiec pomyślałem ze moze dobrym rozwiązaniem bedzie flash'owanie tego napędu może ktos ma namiary na jakis nowszy bios do tego modelu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Moze wystarczy usunac kanal IDE na ktorym jest naped w windowsie i dac mu go ponownie zainstalowac. TO zazwyczaj pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia.misia Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 gdy ustawie go zeby chodzil na ata3 nie wykrywa napędu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ustaw w Biosie wszystkie kanaly IDE na Auto i zrob to co ci pisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia.misia Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 kanaly mialem od dawna ustawione na auto a pozatym kontroler wywalalem juz x razy temu wiec jak ktos ma jakies konkretne pomysly niech wali dzwiami i oknami imho wywalanie kontrolera recznie i wymuszanie instalacji bez zmian w biosie to jest dla mnie bul shT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Moze masz cos z tasma? Probowales podpinac pod inny kanał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...