Skocz do zawartości
Corso

East Front

Rekomendowane odpowiedzi

Frog - a po jakiemu ma być jak całe demo rest rosyjskie...:|...ale nic ...zaciągnę...najwyżej trzeba będzie starszych przed monitor wołać :)

Jak by mieli glowe na karku to by wydali demo po angielsku, chyba, ze gra jest kierowana tylko dla 'swoich'.

Btw nie wiem jak Wy, ale ja znam rosyjski wiec ciagne. [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie znam :)...

zainstalowałem...zapuściłem...i...w topicu o CoD2 Ojejku narzekał że w grze cały czas do przodu i kosisz wrogów...widać w East Front nie grał...jedna droga do przodu i rozwalasz co popadnie...a ta super fizyka to chyba się tyczyła tego że koleś po zainkasowaniu porcji ołowiu traci apteczkę/granat/broń, które wręcz nienaturalnie wyskakują mu z kieszeni...:|

Graficznie = ot tak o...dość ładnie prezentuje się efekt rozgrzanego powietrza. Jako że o rosyjskim nie mam bladego pojęcia, zapuściłem na czuja grafę - ostatnia opcja, później jest chyba autowykrywanie (tak Ath??) - rozdziałka 1280x960 i podejrzewam max detale...chwilę się mapka ładowała ale ogólnie chodzi ok...ale poczekam na angielskie demko...

ps...jeden screen...:)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie demko nienajgorsze, ale po wyjściu z budynku gra zaczeła strasznie mi szarpać na otwartej przestrzeni, szczególnie w pobliżu żołnierzy z którymi dane było mi kooperować ;D

Mój config to PIV 2.0 => 1024 MB RAMy => RADOSŁAW 9800 PRO 128/256, stery i DirectX najnowsze ofkoz ---- w końcu było to klatkowanie na maxa i tylko reset pomagał, szkoda bo całkiem ciekawie było :(

Co do fizyki, to jakaś tam jest, przeciwnicy kulają do nas beczki z paliwem, poza tym ich zwłoki całkiem fajnie fruwają w takt rzucanych granatów :] Do tego dochodzi trochę interaktywnych dekoracji, szczególnie butle z tlenem są pocieszne :D Zgodzę sie natomiast z liniowością, zero alternatyw, idziemy jak po sznurku :]

Pozdrawiam!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi