Skocz do zawartości
voytekk1

Straty Po Restarcie

Rekomendowane odpowiedzi

to sprawa wygląda tak: coś kombinowałem z foobarem i w pewnym momencie się zawiesił (foobar). Więc ctrl+alt+del i go wyłączam. Jak włączyłem na nowo to znowu się zawiesził (też foobar tylko). Więc znowu Menadźer zadań i wyłączam teraz poza foobarem inne (svchost parę razy i spoolsv). I wyskoczyło mi okenko "komputer zostanie zamkniety za 1:00, 0:59, 0:58, ...itp". No i zamknął się, tylko że nie powyłączałem żadnych aplikacji (foobar, konnekt). Nie zamknął sie doszczętnie tylko zniknęły ikonki, pasek (tak jak by miał już zaraz być napisy na niebieskim tle). Ale w tym momencie utkwił i ani rusz. Więc reset ręczny . Speszyło mi się bo akurat z kimś gadałem więc pominąłem sprawdzanie dysku. Wchodzę do windowsa właczam konnekta a tu mi error wyskakuje że błędny plik czy cos takiego , i żeby włączyć chkdsk. Więc włączyłem, znalazł ileś tam errorów, wszystkie poucinał. Ale nadal ten sam error wyskakiwał. Więc uruchomiłem ponownie, przy starcie sprawdzil pliki, też tam dużo wykrył i coś z nimi zrobił. Więc jak komp się już właczył, to włączyłem foobara, a tam tak jakbym pierwszy raz właczał. Zaginęła lista kontaktów, historia, ustawienia, itp :/. Włączam foobara a tam czysta lista, próbuję załadować i jakiś error wylatuje i nic się nie włącza. Czy ktoś wie jak to przywrócić bo już kombinowałem trochę, ale bardzo mi zalży na historii i liście kontaktów. Pomóżcie, plizz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi