beavisek Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Szukałem forum gdzie mógłbym zadać takie pytanie i wydaję mi się że znalazłem. Ostatnio coś dużo płacę za prąd :( I stąd moje pytanie : Ile zużywa prądu przeciętny komputer z monitorem. Wiem że kiedyś dawno gdzieś czytałem i były to znikome koszty ale ostatnio komputery są coraz szybsze i pewnie prądożerne (np PIV+ati9700!) Załóżmny że komputer chodzi ok.5h dziennie czyli 150h miesiecznie ile to wychodzi w zł? Bardzo prosze o odpowiedź lub informacji gdzie moge znaleźć odpowiedź :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 witam mam dosc zblizony config co Ty. moj komp jest serwerem - bramą internetowa, staram sie zby chodzil 24h. Rachunek przychodzi co 2 miesiące, komp ciągnie mi za 45 zl na 2 miechy - sprawdzone w teori i praktyce :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 mnie sie widzie ze ten temat byl ostatnio ale jak nie to sory Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 witam mam dosc zblizony config co Ty. moj komp jest serwerem - bramą internetowa, staram sie zby chodzil 24h. Rachunek przychodzi co 2 miesiące, komp ciągnie mi za 45 zl na 2 miechy - sprawdzone w teori i praktyce :lol: A masz podłączony monitor? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 monitor 15" ctx chodzi kolo 14 godzin na dobe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Szukałem forum gdzie mógłbym zadać takie pytanie i wydaję mi się że znalazłem. Ostatnio coś dużo płacę za prąd :( I stąd moje pytanie : Ile zużywa prądu przeciętny komputer z monitorem. Wiem że kiedyś dawno gdzieś czytałem i były to znikome koszty ale ostatnio komputery są coraz szybsze i pewnie prądożerne (np PIV+ati9700!) Załóżmny że komputer chodzi ok.5h dziennie czyli 150h miesiecznie ile to wychodzi w zł? Bardzo prosze o odpowiedź lub informacji gdzie moge znaleźć odpowiedź :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...