rym Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Brak mi sterownikow do jakiegos "kontrolera wideo" i nie tylko za cholere nie wiem o co chodzi i jakich sterownikow potrzebuje... zreszta zobaczcie zalacznik. ktos wie jakich sterow i do czego potrzebuje? Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 No i po co nam to zdjecie? Przeciez i tak nic nie mowi. Uzyj np. Everest i zobacz co znajdzie: http://www.lavalys.com/products/overview.p...ang=en&pageid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 rym masz karte tv ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rym Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 rym masz karte tv ? 1399980[/snapback] nie... a screen po to, ze chyba szybciej zorientujesz sie o co mi chodzi widzac go, niz jakbym mial tlumaczyc slowami po swojemu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Wystarczy to co napisales, co pokazal everest? czy nic nie pokazal? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rym Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Wystarczy to co napisales, co pokazal everest? czy nic nie pokazal? ;-) 1400064[/snapback] hm mam everesta ale gdzie dokladnie mam zajrzec? W ktory jego dzial?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Nie ma ich az tak duzo, zebys nie mogl zajrzec do wszystkich napewno Ci to nie zaszkodzi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...