Spanky000 Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Nie wiem co kupic !!! mam Durona 700@900 i GF2 MX . zastanawiam sie co kupic czy lepiej Athlona XP 1800+ czy moze GF4 Ti 4200. W ktorym przypadku bedzie lepszy przyrost wydajnosci. Niestety nie mam kasy na grafe i procka ! Dzieki za rady ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Nie wiem co kupic !!! mam Durona 700@900 i GF2 MX . zastanawiam sie co kupic czy lepiej Athlona XP 1800+ czy moze GF4 Ti 4200. W ktorym przypadku bedzie lepszy przyrost wydajnosci. Niestety nie mam kasy na grafe i procka ! Dzieki za rady !w tym wypadku to chyba jednak Ti4200 bo z MX juz duzo nie wyciagniesz nawet wymieniajac procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Proponuję rozwiązanie pośrednie: GF3Ti200 i Athlonik do tego. Tak powinno być najszybcej, bo nie tylko gry się liczą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 GF3Ti200 i Athlon XP1600+ to byłoby najwydajniejsze rozwiązanie dla Ciebie, jeżeli rzadko zmieniasz komponenty w kompie. Ja swój sprzęt zmnieniam dosyć regularnie, więc jeżeli też masz możliwości, to bierz GF4Ti4200, choć Duron nie jest dla niego odpowiednim partnerem... po prostu GF2MX to już stanowczo za mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...