boldman Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Gdy chce zainstalowac win98se na moj dysk (fat32) to po formatowaniu przez instalator wlacza mi sie czarny ekran i dalej nic :| ktos wie ocb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Napisz jakie masz podzespoły (grafika, procesor, dysk, ilość pamięci RAM) Opisz swój komputer. Bez tego to możemy jedynie stwierdzić, że masz problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian85 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 wiem o co chodzi, to klasyczny problem z win98 se przy nowszych kompach :-| jak bedziesz mial instalowac windows, to zrob tak : 1. wrzuc plyte do cdroma 2. jak sie bedzie odpalal komp to wybierz dosa z obsluga cdrom (zeby sie sam nie odpalil instalator) 3. wejdz do katalogu win98 na plycie 4. wpisz setupcor.exe 5. podazaj za krokami instalatora (mozesz odpalic setupcor.exe /? po liste przydatnych przelacznikow) to jest inna wersja instalatora, ktora dziala tam, gdzie robi sie ten problem ktory masz, nie wiem czemu nie jest on domyslna wersja instalatora, chyba tylko po to, ze tzw. specjalisci z microsoftu mogli brac kase za "pomaganie" w rozwiazaniu tego problemu :lol: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...