misiek-puchatek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Witam wszystkich i z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi!!!!! Mam wielki problem! Chodzi o to, że chciałbym stać się posiadaczem solidnego zestawu kina domowego, ale raz ze nie mam odpowiedniej ilości gotówki to w dodatku jestem początkujący w tym temacie, lecz podstawowe widomosci posiadam(przynajmniej tak mi się wydaje :D Początkowo chciałem kupić Zestaw firmy Modecom AV2000za 370zł również rozważałem SOUND POWER DOLBY DIGITAL HOME THEATER, głównie myślałem o kompie, ale doszedłem do wniosku, że z pomocą boska i rodziców uda mi się skompletować porządny zestawik, który będzie uniwersalny, wiec jestem tutaj na forum Tweak.pl i zastanawiam się co najlepiej na początek kupić sw,central,surround, czy może frontowe. Myślę że najlepszym rozwiązaniem będą głośniki frontowe ponieważ pozostałe oprócz sw mogę zastąpić innymi prowizorycznymi. Tylko problem w tym że kompletnie nie wiem jakiej firmy głośniki kupić, aby były do pokoju 25m^2, ładnie grały i były w cenie ok. 500zł bo taką gotówką właśnie dysponuje. Dlatego właśnie proszę wszystkich o pomoc!!!!! I jeszcze raz z góry dziękuje za wszystkie ewentualne odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 zanim ochrzan od niektórych użytkowników spadnie na ciebie jak grom z jasnego nieba, proponuję przeczytać ten temat. Może 64 strony to mało, ale na początek chyba wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...