Dziuby Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Pomyślałem że to najlepsze miejsce dla tego tematu jak nie to można przenieść Szukam dysku internetowego. Wiem że było ale nie mogę znaleźć. Na google.pl wyskakuje kupę badziewia http://www.edysk.pl/ ------- to straszna kaszana, nie mogę się logować. Założyłem nowe konto i też nic. Może znacie coś lepszego ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 rzeczywiscie nic nie ma ciekawego na google. dolaczam sie do topicu :) tez by mi sie takie cos przydalo tym bardziej ze mam szybkie lacze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 o i znalazlem.. polecam Ci Gmaila.. masz do dyspozycji 2 gb, a przy pomocy Gmail Drive'a wszystko widzisz w "moj komputer" gdyz pokazuje ci sie tam wirtualny dysk ktorym zarzadzasz jak normalnym. potrzebne jest zaproszenie, alejakby co to napisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 mam konto na gmailu i nie wiem jak z tego zrobić ten wirtualny(internetowy) dysk jak wiecie jak to powiedzcie :) 1414412[/snapback] Podaj jak możesz dokładny adres bo wszystko to po murzyńsku napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...