calvis Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) www.tiny.pl/hdsq lub www.freewebs.com/calvis Strona ta jest swojego rodzaju dzienniczkiem zmagań początkującego modelarza rakietowego, więc jej forma nie jest jakaś szczególna. Liczy się treść :] Na stronce umieściłem też banner Opera Affiliate Program, proszę o klikanie, co pomoże mi zdobyć darmową licencję na ów program. Uwagi, sugestie, konstruktywna krytyka? Ależ oczywiście. :rolleyes: Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez pandi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Masz gdzieś filmiki z prób tych rakiet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Masz gdzieś filmiki z prób tych rakiet? 1405351[/snapback] Niestety nie mam możliwości nagrania ich :mur: Ale postaram się coś wykombinować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Jakbyś coś wykombinował to daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 bawiłem się kiedyś w to najtaniej wychodzi rakieta powietrzna - zwykła butelka plastikowa o odpowiedniej pojemności i kształcie - do butelki doczepić stateczniki -tylko żeby nie obciążyć - tworzymy zaworek kombinujemy z gumą w otworze butelki aby łatwo można podłączyć zawór od sprekzarki butelka napelniona w 1/3 wodą i sprezonym powietrzem ma sie wyslizgnac z tego zaworu i polecie sprężarka wydajna wtedy lepszy efekt i wysokość tworzymy stanowisko startowe- jak chcemy sie oblac i dostac w łeb to trzymamy w rękach moja poleciał w górę na 1,5 x wysokość słupów elektrycznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...