pipes Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Mam pewnien problem.A mianowicie tak sie zlozylo ze nie mam dyskietki zainstalowanej w kompie na stałe-do niczego prawie mi nie jest potrzebna.No własnie prawie.Mam dysk sata i przy instalowaniu systemu musze zainstalowac sterowniki z dyskietki...Pozyczylme wiec od koleszki stacje dyskietek noi [gluteus maximus].Podlanczam ja a tu pali sie caly czas dioda (w biosie ja wykrywa) ale nie czyta zadnych dyskow.Nawet w windowisie ja widac(pozyczylem na pare dni dysk ata)ale nie mozna nic odczytac zniej.Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Pali się cały czas dioda czyli odwrotnie taśmę podłączyłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipes Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Pali się cały czas dioda czyli odwrotnie taśmę podłączyłeś. 1405846[/snapback] wkladam odwrotnie to wyskakuje: A: dysk error czy cos takiego zaraz na pierwszym ekranie jak kompa włacze...Moze cos w biosie?Sprawdzałem 2 stacje dyskietek. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 To poszukaj w instrukcji płyty glównej opisu "jak podłączyć FDD". http://81.169.156.245/soltek.de/soltek/dow...sKT600-hard.pdf strona 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[STN] Big Joe Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Musisz w biosie załączyć aby pierwsze co sprawdza komputer przy uruchomieiu komputera, była stacja dyskietek. To umnie zadziałało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...