merlin Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 oto taki problem które waszym zdaniem głośniki są lepsze wybrałem tu dwa modele Creative Jnspire 5300 5.1 i Philips A3.500 - 1000W, a i jaką karte dzwiękową do nich do Creative to Soundblaster Audigy Player chyba a do Philipsa......... a może macie jakiś lepszy typ od nich zdięcia na komputroniku nie wiem jak wklejć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Zdecydowanie nie 5.1 bez amplitunera więc ja wybieram Inspire 4400 chyba tak sie nazywąły 4.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 zdecydowanie creative i karta creative sam mam creativy no coz 1600 to nie to co 5300 ale i tak sa efekty!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 chwila o co chodzi z tym amplitunerem czy głośniki i karta nie wystarczą a jakie głośniki mają amplituner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ok to tak karta creative i głośniki tylko te głośniki creative jnspire 5300 5.1mają w opisie napisane brak amplitunera co to oznacza no dobra wiem nie mają amplitunera tylko jak to się ma do żeczywistości jest jakaś rużnica w odsłuchu to chyba karta rozdziela sygnał no coś takiego jak to jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...