860lacov Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam LiteOn52327s; DVDPioneer 117; LG GSA-4163B i zastanawiam się czy trzymać wszystkie (na 100% zostaje LG) teoretycznie lepiej byłoby odtwarzać płytki DVD pionku żeby nie katować nagrywarki, ale wg specyfikacji potrafo on odczytać: DVD-ROM & Video (Single and Dual Layer) DVD-R (DVD-RAM not supported) DVD-R/W i wszystkie płytki CD Ogólnie rzecz biorąc to odczytuje mało formatów DVD i nie wiem czy go zostawić czy nie. Co mi radzicie ? Zmieniłem treść tematu bo nie uzyskałem odpowiedzi, może teraz będzie latwiej :) Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) To od Ciebie zalezy czy wolisz sobie zostawic dodadkowy naped DVD czy nie. Jesli jednak nie korzystasz czesto z niego to zawsze mozna te DVD odtwarzac w nagrywarce napewno jej to nie zaszkodzi. Wtedy rozwazysz sprzedasz Litka albo Pioneera a kaske wydasz na piwo :D Dla mnie 3 napedy to troche duzo. Wystarcza spokojnie dwa Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Nie piję więc wydam kase na czyste płytki albo coś:) Mam jeszcze jeden problem nie mogę nagrywać płyt, aktualnie mam XP, ale jak dla sprawdzenia zainstalowałem 2000 to all było ok. czy m może to być spowodowane? Pod XP nie mogłem też zaktualizować biosu a pod 2000 udało mi się. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Moze cos nie tak ze sterownikami. Zainstaluj wszystkie niezbedne drivery do plyty glownej oraz sciagnij najnowsze laty z witryny windows upadate. To niezbedne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...