Skocz do zawartości
860lacov

Czy 3 Napędy To Za Dużo?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam LiteOn52327s; DVDPioneer 117; LG GSA-4163B i zastanawiam się czy trzymać wszystkie (na 100% zostaje LG) teoretycznie lepiej byłoby odtwarzać płytki DVD pionku żeby nie katować nagrywarki, ale wg specyfikacji potrafo on odczytać:

DVD-ROM & Video (Single and Dual Layer)

DVD-R (DVD-RAM not supported)

DVD-R/W

i wszystkie płytki CD

Ogólnie rzecz biorąc to odczytuje mało formatów DVD i nie wiem czy go zostawić czy nie.

Co mi radzicie ?

Zmieniłem treść tematu bo nie uzyskałem odpowiedzi, może teraz będzie latwiej :)

Edytowane przez hot_lopez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To od Ciebie zalezy czy wolisz sobie zostawic dodadkowy naped DVD czy nie. Jesli jednak nie korzystasz czesto z niego to zawsze mozna te DVD odtwarzac w nagrywarce napewno jej to nie zaszkodzi.

Wtedy rozwazysz sprzedasz Litka albo Pioneera a kaske wydasz na piwo :D

Dla mnie 3 napedy to troche duzo. Wystarcza spokojnie dwa

Edytowane przez Nyny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie piję więc wydam kase na czyste płytki albo coś:)

Mam jeszcze jeden problem nie mogę nagrywać płyt, aktualnie mam XP, ale jak dla sprawdzenia zainstalowałem 2000 to all było ok. czy m może to być spowodowane?

Pod XP nie mogłem też zaktualizować biosu a pod 2000 udało mi się. O co chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi