Stinky Winky Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Zastanawiam sie nad kupnem katod i mam pare pytanek. Ogolnie rzecz biorac mam dwie koncepcje albo kupic kable reagujace na uv na czerwono i kupic jedna katode uv i jedna niebieska. Albo tez kable zeby reagowaly na niebiesko a katoda czerwona. Jeszcze jedno pytanie czy majac jedna katode uv a druga w innym kolorze to czy wtedy dobrze widac reagujace kabelki na uv???? Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez Stinky Winky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 taki uv miź kolorowy nie jest dobrym rozwiązaniem, wiem bo to widziałem. najlepiej uv kabelki i katode uv, to daje ciekawy efekt. ja obecnie mam diody uv i to wygląda dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 imho katoda swieci zbyt jasno zeby było widac ze costam żarzy sie UVałem... ale moge sie mylic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielu Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Rada na dziś: Jeśli ktoś ma WC i niebieskie oświetlenie to niech nie dolewa do wody niebieskiego barwnika UV bo i tak efektu nie widać... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stinky Winky Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Czyli uwazacie ze takie polaczenie katod UV + jakas w innym kolorze nie zda egzaminu. A moze znacie jakas strone na ktorej sa zdjecia z takim mixem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 najlepiej zrobisz jeśli sam spraw3dzisz oczywiści gdy kupujesz katody w sklepie to dogadaj się ze sprzedawcą że jak coś ci się nie spodoba to oddasz iweż takiekolory jak hcesz. sprzedawca prawdopodobnie się zgodzi. a jeśli na allegro to musisz coś wymiśleć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stinky Winky Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Jeszcze mam jedno pytanie troche laickie ale musze je zadac. Ile mocy pobieraja takie katody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Moge się mylić ale tak ok 3W ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...