Gość eminemtwo Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Czy da się jakoś "nałożyć" zabezpieczenie na zwykłe pliki. Chodzi mi konkretnie o to, że mam na dysku pliki z zabezpieczonej płyty, ale gdy nagram je to płytę "traci" zabezpieczenie i gierka nie rusza. Wiem, że Alcohol120% odczytuje płytki razem z zabezpieczeniem, ale ja nie mam już źródłowej płytki. Nie wiem czy to pomoże, ale mam obraz zawierający fragment płyty z zabezpieczeniem (znaczy, gdy go zamontuje na virtual'u to gierka uruchamia się bez oporów) - ma 22,6MB. Prawie zapomniałem, zabezpieczonko to (wg ClonyXXL) SafeDisc 2,9. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 tylko od firmewaru to zalerzy ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eminemtwo Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 chodzi ci o firmware nagrywarki? nawet go nie znam! tak w ogóle to bardziej mnie interesuje zgranie "ulepszonej" cd'i do obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 coś piracisz chyba.... report sie należy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...