pablo163 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Czy opłaca mi sie kupić chlodzenie na pamięć Grafiki jeżeli po wykręceniu na 520 i taj jest letnia Gf4 mx440ultra290/440 @ 350/520 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Siemka. Jesli nie chcesz dalej krecic pamiatkami i przy pelnym obciazeniu karty te pamiatki sa letnie to nie widze sensu zakladac chlodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Siemka. Jesli nie chcesz dalej krecic pamiatkami i przy pelnym obciazeniu karty te pamiatki sa letnie to nie widze sensu zakladac chlodzenia. Zawsze mozna je okleic radiatorkami, nie zaszkodzi na pewno, a efekt vizualny jest 100% lepszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 vizualny efekt to niew wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Jeżeli masz jakieś radiatorki, które leżą nieużywane w pudełku to możesh je założyć. W przypadku kupowania nowych jest to nieopłacalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 vizualny efekt to niew wszystkoAle bardzo ważny jest..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Jak ktoś ma skręconego kompa to raczej nie... no chyba, że szybe se wmontował i wshystko ma na oku :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 hmmm...na innym forum spotkalem sie ze stwierdzeniem, ze taktowanie pamieci nie wplywa na ich temperature (w przeciwienstwie do GPU). Na temperature modulow pamieci ma tylko wplyw napiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 hmmm...na innym forum spotkalem sie ze stwierdzeniem, ze taktowanie pamieci nie wplywa na ich temperature (w przeciwienstwie do GPU). Na temperature modulow pamieci ma tylko wplyw napiecie Glupota i bzdury Mam czujnik termometru na radiatorze z RAMu grafy. Podkrecenie pamiatek o 40MHz powoduje (czyzby tylko u mnie ? 8O ) wzrost temperatury o ~ 8*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 hmmm...na innym forum spotkalem sie ze stwierdzeniem, ze taktowanie pamieci nie wplywa na ich temperature (w przeciwienstwie do GPU). Na temperature modulow pamieci ma tylko wplyw napiecie Glupota i bzdury Mam czujnik termometru na radiatorze z RAMu grafy. Podkrecenie pamiatek o 40MHz powoduje (czyzby tylko u mnie ? 8O ) wzrost temperatury o ~ 8*C tez mi sie wydaje ze koles pieprzy glupoty, ale on wydaje sie byc o tym swiecie przekonany...zaraz przejde sie na tamto forum i sie z kolesiem pokloce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...