pablo163 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Jęzeli mi nie wyjdzie odblokowanie mnożnika to proc na Bubel?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Jęzeli mi nie wyjdzie odblokowanie mnożnika to proc na Bubel?? Po pierwsze : to wpisz swoj config do odpisu, bo nie wiadomo co masz i jak ci tu doradzic ??? 8O Po drugie : gdybys uzywal opcji Szukaj :P , to dowiedzialbys sie ze nie, ze proca mozna (a czesm trzeba) odblokowywyac wielokrotnie, do skutku. No chyba ze masz Celafona 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Nie, najwyżej komp Ci nie wstanie. Żeby proca zrąbać przy odblokowywaniu to trzeba być zdolnym :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 No ja sie zabieram do odblokowywania juz 4 raz bo to raz nie mam poloowek potem mialem 12.5 i 12 a tera dziwnym trafem chodzi mi na 11x ..przedtem jeszcze chodzil mi na 6x ....a wydawało mi sie ze robiłem wszystko dokładnie Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 mi sie trafil z odblokowanym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 mi tez :D ciekawe od czego to zalezy :?: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 moze to zalezy od plyty glownej :?: no chyba ze w fabryce juz takie im czasami wychodza :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Tak napewno płyta główna odblokowywuje mnożnik proca (sama)!? Jasne, że ci sie nic nie stanie z prockiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 poprostu ludzie w fabryce zapominają poprzecinać mostków ;) joke ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...