g0rgiasz Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) witam. mam opere 8 i jestem z niej bardzo zadowolony. wszystko by bylo dobrze gdyby nie to, ze nie idzie zmienic domyslnego menadzera pobierania. mam tu na mysli DAPa (download accelerator plus). Patrzalem w opcjach tu i tu. w Dapie jest opcja zeby integrowal z opera ale nie idzie jej zaznaczyc. tzn jest takie szare.. Prosze o pomoc pozdrawiam! Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez g0rgiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Nie sadzisz ze lepiej byloby przejrzec forum Opery? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 http://my.opera.com/forums/showthread.php?...9&highlight=dap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...