Liquid Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Jaką karte graficzną polecacie do 650zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Prolink GF4TI 4200 A jesli masz jeszcze 20 zeta wiecej to MSI GF4Ti4200 - TD 64 DDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Jakiś Radek 8500... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 GF4 Ti4200 polecam Prolinka lub MSI dobra jakosc za przystepna cene!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Ja polecam MSI, temat był wielokrotnie, ceny zmieniły sie od tamtego czasu ale nieznacznie. Jak się postarać, to znalazłbys MSI za 650zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Ja też polecam MSI, zawsze lepszy od prolinka ;). Jeśli jednak dorawłbyś około 100 zeta to bierz gainwarda ;P. Oczywiscie mowa o gf4 ti 4200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Prolink albo Msi Widziałem prolinka za 609 pln na sirius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Jak starczy kasy to MSI lub Leadtek GF4Ti4200 ale niestety bez TV. A jak nie to Prolink. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Jaką karte graficzną polecacie do 650zł To tego cio masz(duron 1000) polecam 8,5k Radka. Zbyt dużej różnicy w porównaniu do GF4 4200 nie będzie, a jakość obrazu ... MIÓD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 ja bym polecil gainwarda ale on jest troche drozszy jak nie dozbierasz troche forsy to bierz msi (GF4 Ti4200 oczywiscie :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...