Gość EagleDelta Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 mam pytanie otoz mam Mobo z obsluga IrDa i chcailbym polaczyc sie z telefonem za pomoca podczerwieni!tylko nie wiem jak to zrobic!uaktywnilem w biosie Irda tylko nie wiem czy jakis program jest potrzebny?POMOCy:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 mam pytanie otoz mam Mobo z obsluga IrDa i chcailbym polaczyc sie z telefonem za pomoca podczerwieni!tylko nie wiem jak to zrobic!uaktywnilem w biosie Irda tylko nie wiem czy jakis program jest potrzebny?POMOCy:P 1410402[/snapback] rozumiem ze irde juz masz podlaczona?? jesli tak to wystarczy zainstalowac PS Nokia albo OPM i cieszyc sie mozliwoscia wgrywania roznych bajerkow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EagleDelta Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 okay dzieki za pomoc:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...